Jij bent sterk op de inhoud, wij houden ons bezig met de vorm.

"Cadform verbindt de online en offline wereld. We verplaatsen ons in jouw organisatie en gaan samen op zoek naar de juiste kanalen en een goede afstemming van content en vorm."

Cadform bestaat al sinds 1985 en ook daar zijn we trots op. Ons uitgangspunt om slimmer om te gaan met de vormgeving, inkoop en productie van huisstijlmiddelen, vormt nog steeds de inspiratie in ons dagelijks werk. Inmiddels zijn online diensten al ruim 15 jaar een vast onderdeel van ons bedrijf.

Ons vakgebied is voortdurend in beweging. Om in deze kritische en digitale wereld op te vallen vraag je je continu af wat de behoefte van de doelgroep is. Om aandacht van die doelgroep te krijgen én te behouden sta je telkens voor een uitdaging. Hoe een goede selectie te maken in kanalen en middelen en de content daar juist op af te stemmen? Je ontkomt daarbij niet aan de vertaling van offline naar online

Wanneer je het zelf lastig vindt deze vertaling te maken of wanneer het je simpelweg ontbreekt aan tijd of middelen, dan zijn wij er om je te ondersteunen en te ontzorgen. We verplaatsen ons in de identiteit en huisstijl van jouw organisatie. We staan voor een consequente en professionele merkbeleving, van concept tot uitwerking, ongeacht het kanaal en ieder contactmoment opnieuw.