Vormgeving en DTP


Krijg grip op de sleutelelementen van jouw merk. Onze kracht ligt in de creatie en opmaak van zowel offline als online communicatiemiddelen.

Meestal werken we vanuit een bestaande huisstijl, maar we helpen je ook met een nieuw te ontwikkelen grafisch concept.


#vormgeving #dtp #huisstijl #infographic #invulbare pdf #animated gif #concept #creatie


Office opmaak


Nagenoeg elke organisatie werkt met digitale documenten op basis van Microsoft Office of de applicaties van Google. Wij zorgen voor basisbestanden, zodat elk document en presentatie er professioneel en conform huisstijl uitzien. Vervolgens ga je zelf aan de slag!


#word #powerpoint #formulieren #presentaties #google slides #google docs #keynoteTemplates


Ben jij ontevreden met de standaard documenten die worden gegenereerd vanuit bestaande business software? Wij verhogen de attentiewaarde en voorzien de documenten van de juiste styling.


#styling #templates #crm output #organisatiesoftware #html #css #document management


E-mail


Kom je moeilijk in beeld bij (potentiële) klanten of wil je een band opbouwen met je doelgroep? Via e-mailmarketing zijn we in staat uitgebreide klantprofielen op te bouwen voor marketing automation. Creëer awareness rond je product of merk en verrijk je jouw bestaande CRM-data.


#clang #mailchimp #uitnodigen #campagnes #marketing automation #life cycle #databaseverrijkingWeb-based content


We consumeren steeds meer informatie digitaal. Men wil content snel tot zich kunnen nemen én gemakkelijk kunnen delen. Wij helpen je de vertaling te maken naar nieuwe vormen van presenteren. Een interactieve, web-based publicatie is geschikt voor elk device, meetbaar in analytics en zorgt voor een hogere conversie. Maar bovenal biedt het een een prettige en professionele beleving.


#online magazines #functioneel ontwerp #webbeheer #kennissite #actiepagina #jimdo #wix #wordpress