Content met maximale impact

Net als de energiewereld is de communicatiewereld flink in beweging. In die communicatiewereld, waarin alles voortdurend sneller gaat, is het steeds vaker een uitdaging om op te vallen als organisatie. Telkens weer word je voor de uitdaging gesteld om nieuwe en bestaande content te vertalen naar innovatieve, duurzame vormen van presenteren en slimme online oplossingen. Persoonlijke aandacht, een hoge attentiewaarde en efficiënte processen zijn een cruciale voorwaarde voor succes geworden.

Imponeer, verras en overtuig je lezers met interactieve digitale publicaties

Elke organisatie deelt op allerlei manieren content met haar intern en externe doelgroepen. Omdat die content steeds vaker geconsumeerd wordt via tablets en smartphones zien we een toenemende behoefte aan publicaties die op al deze apparaten een prettige leeservaring bieden.

Cadform is daarom partner van Instant Magazine. Deze software is laagdrempelig en geschikt om geavanceerde, technische en vooral creatieve publicaties te maken. Van jaarverslagen tot whitepapers en van relatiemagazines tot nieuwsbrieven. Een online publicatie, die het op alle mogelijke devices goed doet, is veelzijdig inzetbaar. De gemaakte publicaties geven je bovendien waardevolle data. Zo kun je zien welke content belangrijk is voor de doelgroep en kun je deze, gebaseerd op het gedrag van de lezers, personaliseren en naar specifieke behoefte aanpassen.

Voordelen ten opzichte van fysieke producties en pdf’s

Altijd actuele (gepersonaliseerde) content

Toevoegen van interactieve elementen, zoals video’s, social streams, formulieren

Eenvoudig zoeken op specifieke content

Hoge attentiewaarde

Hogere conversie (indexeerbaar door online zoekmachines)

Inzicht in gebruikersgedrag

Volledig responsive

"Cadform verbindt de online en offline wereld. We verplaatsen ons in jouw organisatie en gaan samen op zoek naar praktische oplossingen om alles rondom marketing en communicatie zo goed mogelijk te laten verlopen."