Prijsvoorstel templates

Inmiddels alweer enige tijd geleden hebben we kennisgemaakt bij ons op kantoor in Utrecht. Naar aanleiding van ons prettige gesprek en de toegestuurde voorbeelden doe ik je hierbij een voorstel toekomen hoe wij denken jullie te kunnen ondersteunen bij het efficiënt aanbieden van professionele proposals.

Een proposal is vaak een eerste contactmoment met de klant. Het begin van een langdurige relatie wellicht. Je hebt echter maar één kans om je eerste indruk achter te laten. Een professioneel document met een hoge attentiewaarde geeft je dan ook een flinke voorsprong. In de vaak tijdrovende processen rondom het opstellen van proposals schiet de opmaak er nogal eens bij in. Als organisatie ben je dan ook geholpen met een set templates die zonder veel inspanning een professionele uitstraling garanderen die aansluit bij de beleving die Yacht nastreeft.

Het onderstaande voorstel bestaat uit drie pijlers: Word templates, PowerPoint templates en online proposals via Instant Magazine. Elke pijler bevat een afzonderlijk prijsvoorstel dat je kunt bekijken door op 'Lees voorstel' te klikken.

Word

€ 580

PowerPoint

€ 790

Instant Magazine

vanaf € 1.250

Tarieven voor overige werkzaamheden



Ontzorging op het gebied van (online) marketing en communicatie is waar Cadform goed in is. Ook op uitvoerend vlak zijn er verschillende mogelijkheden waarmee wij Yacht kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan het opmaken van grotere proposals die zich niet lenen voor een vast template of als back-up wanneer intern onvoldoende capaciteit of tijd beschikbaar is. Maar ook het uitwerken van figuren en infographics behoren tot de mogelijkheden. Wij zijn bekend met de huisstijl van Yacht en werken op basis van de tarieven zoals overeengekomen met Randstad Groep Nederland. Deze zijn als volgt:


DTP-werk: € 52,50 per uur

Tekstredactie (web)teksten: € 60,- per uur

Inzet e-mailmarketingsoftware: € 75,- per uur


Hoe bereik je ons?


Mick Schuiling

Ik hoop je hiermee een passend voorstel te doen en ben erg benieuwd naar naar je reactie. Bij akkoord bepalen we in nader overleg de planning en doorlooptijd. Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit voorstel? Neem dan gerust even contact met mij op.

+31 (0)30 23 93 119

+31 (0)6 52 11 53 17

mick.schuiling@cadform.nl

Opgegeven prijzen zijn exclusief 21% BTW. Niet berekend zijn eventuele materiaalkosten (waaronder stockfoto’s), aanschaf lettertypes, kosten derden alsmede kosten van auteurscorrecties. Deze worden doorberekend op basis van nacalculatie.

Op deze offerte zijn de algemene voorwaarden van Cadform B.V. van toepassing. Deze zijn te downloaden via onze website www.cadform.nl. Deze offerte is geldig tot 30 dagen na dagtekening.